Omega 3 + C vitamin Plus 30 tab.

0.0 5 0 Ocijenite
Cijena: 19.13 EUR

Dostupno

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR.
  • Do 40 EUR dostava je 4 EUR.
  • Dostava u roku 1-2 dana.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

Paket Omega 3 100gel kap.+ C vitamin Plus 30 tab.

Maximalium Omega 3 - sa Vitaminom E

Maximalium Omega 3 je dodatak prehrani bogat omega-3 masnim kiselinama (EPA i DHA).

-EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca

-DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i održavanju normalnog vida.

-Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Danas imamo brojna istraživanja koja dokazuju veliki značaj Omega 3 masnih kiselina i to ne samo po pitanju kardiovaskularnog sustava nego i u održavanju kvalitete kose i kože, normalnog vida pa i psihičkog zdravlja. Kao i kod upotrebe koenzima Q-10 i kod Omege 3 postoje dokazi da utječe na smanjenje mogućeg ponovnog srčanog udara a samim tim ima i preventivno djelovanje. Osim toga Omega 3 utječe i na povećanje nivoa dobrog kolesterola (koji vezuje molekule masti i odstranjuje ih iz krvotoka i na taj način smanjuje nivo kolesterola i triglicerida).

Ove polinezasićene (esencijalne) masne kiseline porijeklom iz životinja i biljaka svoj najbogatiji izvor nalaze u ribi hladnih mora i ulju lanenog sjemena. Napomenuli smo da se radi o esencijalnim masnim kiselinama što znači da ih naš organizam ne proizvodi, odnosno da ih moramo unijeti kroz hranu i suplementaciju. Ako tome dodamo i činjenicu da su neizostavni sastojci dijelova staničnih membrana baš onih stanica koje su neophodne za regeneraciju i reprodukciju a bez kojih naše tijelo ne može proizvesti hormone koji su dirigenti svih funkcija koje se obavljaju u našem organizmu onda nije potrebno dalje naglašavati značaj Omege 3!

Maximalium C vitamin Plus

Maximalium C vitamin plus je jedan od onih proizvoda koji svojim sastavom, vrhunskom kvalitetom sastojaka kao i povoljnom cijenom odskače od konkurencije. C vitamin pruža punu podršku imuno sustavu a vitamin D i cink su tu da bi svojim zasebnim djelovanjem, pa i međusobnom sinergijom, doprinjeli normalnom funkcioniranju prve linije naše odbrane od virusa, bakterija i drugih štetnih utjecaja. Za još bolju absorbciju u sastav ovog proizvoda je „ubačen“ i suhi ekstrakt šipka.

Naše tijelo nije u stanju proizvesti C vitamin stoga ga je jako važno unositi kroz hranu i suplementaciju. Spada u grupu vitamina topivih u vodi pa se ne akumulira a višak se lako izbacuje.

Sve dobrobiti C vitamina je teško opisati u nekoliko rečenica i zato navodimo samo par najbitnijih:

-neophodan je u sintezi kolagena

-povećava nivo interferona i aktivnost bijelih krvnih zrnaca

-ima utjecaj na absorbciju željeza, odnosno formiranje crvenih krvnih zrnaca

-snažna antioksidativna aktivnost

O važnosti C vitamina bi mogli da pišemo u nedogled, napomenut ćemo još samo to da posljednjih godina sve veći broj studija pokazuje da postoji veza ovog vitamina sa prevencijom moždanog udara kao i pojavu malignih oboljenja. Tu ćemo se ipak zaustaviti i ostaviti Vama da odaberete.

Način primjene: jednu gel kapsulu/tabletu dnevno popiti sa vodom.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se koriste mlijekojaja, soja i orašasto voće. Proizvod sadrži riblje ulje i ne preporučuje se osobama osjetljivim na ovaj sastojak.

Način čuvanja: na suhom i hladnom mjestu (ne u hladnjaku) van dohvata djece.

Upozorenje: Dodaci prehrani nisu zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Proizvod ne trebaju uzimati osobe preosjetljive na neke od sastojaka. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, osobama mlađima od 18 godina. Osobe koje su na terapiji antiagregacijskim i antikoagulantnim lijekovima prije upotrebe trebaju se konzultirati sa lječnikom. Tjedan dana prije kirurških ili stomatoloških intervencija potrebno je zaustaviti suplementaciju ovim preparatom. Prije upotrebe konzultirati liječnika/nutricionistu.

Najbolje upotrebiti do: datum označen na pakiranju .

Serija (lot broj): označeno na pakiranju

Utisci kupaca

Trenutno nema ocijena za ovaj proizvod.

Ocijenite proizvod

Želim da ocijenim ovaj proizvod Da biste ocijenili ovaj proizvod, kliknite ovdje.

Slični proizvodi

PAKETI

Uz ovo su kupovali

Omega 3 s vitaminom E -0%

Omega 3 s vitaminom E

Zdravlje kardiovaskularnog sustava

9.95 EUR
100 % Whey protein kokos Novo! -0%

100 % Whey protein kokos

31.2 EUR
Šejkeri -0%

Šejkeri

2.65 EUR
BETA ALANIN -0%

BETA ALANIN

Manja upala i duži trening

10.3 EUR
Omega 3 + C vitamin Plus 30 tab.
Omega 3 + C vitamin Plus 30 tab.
Cijena: 19.13 EUR
Lager:
Dostupno