Gainer Mass Standard 4,5kg + Tribulus Terestris 90tab.+ BCCA 400 g

0.0 5 0 Ocijenite
Cijena: 83 EUR / 625.36 Kn

Dostupno

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR.
  • Do 40 EUR dostava je 4 EUR.
  • Dostava u roku 1-2 dana.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

Gainer Mass Standard od 4,5kg + Tribulus Terestris 90 tab.  + BCAA 2:1:1

Iskoristite sinergiju moćnog GEJNERA i vrhunskog TRIBULUSA za izgradnju mase uz  BCCA koje će dodatno osiguravati normalno funkcioniranje organizma, a zatim i oporavak te izgradnju mišića na kojima će Vam svi zavidjeti !!!

Gainer - protein za brzo dobivanje mase 

Gaineri tj. preparati za dobivanje mase su dodaci prehrani koji se temelje  na proteinima, ali u kombinaciji sa visoko kvalitetnim ugljikohidratima i mastima. Cilj je da osiguraju korisniku više kalorija. Obično sadrže ugljikohidrate i proteine u odnosu 2: 1 ili 3: 1. Najveći dio kalorija potiče od mješavine ugljikohidrata različitih glikemičkih indeksa.

Namjena proizvoda: Dodatak prehrani namjenjen odraslim osobama i sportašima koji se bave fizičkim vježbama jakog i/ili dugotrajnog intenziteta. Proteini doprinose održavanju i povećanju mišićne mase i održavanju normalnih kostiju. Ugljikohidrati doprinose oporavku normalne funkcije mišića nakon vrlo intenzivnog i/ili dugotrajnog fizičkog vježbanja koje dovodi do umora mišića i trošenja zaliha glikogena u mišićima. Koristan učinka se dobiva uzimanjem ugljikohidrata iz svih izvora, pri ukupnom uzimanju 4g/kg tjelesne težine, u porcijama, unutar 4 sata i najkasnije 6 sati nakon vrlo intenzivnog i/ili dugotrajnog fizičkog vježbanja koje dovodi do umora mišića i iskorištavanje zaliha glikogena. 

Zašto koristiti gainer ?

Jednostavno, gaineri se koriste samo za jednu svrhu – dobivanje kvalitetne mase. Visok postotak ugljikohidtata i masti prisutnih u ovom suplementu pomažu pojedincu da postigne željeni unos kalorija. Glavna razlika između whey proteina i gainera je broj dobivenih  kalorija iz serviranja. Tipičan whey protein obično sadrži oko 100 -150 kalorija po obroku, a jedan obrok ganiera daje često i više od 500 kalorija.

 

Poboljšanje sportskih preformansi

Sportaši često imaju tendenciju da troše više kalorija od unosa u tijekom dana. Dakle, uzimanje gainera, kod onih koji imaju ovaj problem, kao dodatak može biti odgovarajuća opcija za poboljšanje oporavka, dobijanje na mišićnoj masi kao i dopunu rezervi glikogena.

Dobivanje mase

Kao što svi znamo, povećanje težine je glavobolja za one na koje se hrana teže „lijepi“. Gaineri su od velike pomoći u takvim slučajevima. Osoba dobiva na kvalitetnoj masi veoma brzo, međutim, kao i svaki drugi dodatak, gainer nije magična pilula, bitno je obratiti pažnju na prehranu koja mora biti izbalansirana po potrebi.

Način upotrebe: Dvije mjerice preparata (100 g)  izmješati sa 400 ml hladne vode ili mlijeka. Kao dodatak prehrani uzimati 1 (ili više) doza dnevno, uglavnom, nakon vježbanja. Danima kada se ne trenira, uzimati 1 dozu dnevno (može i raspoređeno).

Tribulus terrestris dodatak prehrani u tabletama, namjenjen muškarcima za prirodno reguliranje glavnog muškog hormona. Preporučuje se kao nesteroidni preparat biljnog porijekla koji na prirodan način povećava proizvodnju vlastitog hormona. Tribulus je popularan i među sportašima zbog ergogenog učinka i zbog sposobnosti da poveća snagu mišića.

Tribulus Porijeklo

Tribulus terrestris je jednogodišnja zeljasta biljka iz obitelji Zygophyllaceae. Rasprostranjena je u sušnim i suptropskim predjelima  južne Europe (i na Balkanu), Azije i Sjeverne Amerike. U kineskoj i indijskoj tradicionalnoj medicini Tribulus terrestris se smatra za stimulans muškog spolnog nagona.

Tribulus Učinci

1. Povećava nivo muškog spolnog hormona na prirodan način

Tribulus terrestris povećava nivo hormona u organizmu, ali stimulirajući  organizam da ga sam proizvodi na prirodan način. Bez štetnih posljedica i bez stvaranja navika. Njegova odlika da jača organizam i utječe na povećanje mišićne mase uz vježbanje čini da ga koriste sportaši, a naročito bilderi kod kojih je povećanje  mišićne mase i do 6 puta brže  nego kod osobe koje ga koristi u odnosu prema osobama koje ga ne uzimaju. Dakle to je bezopasna, prirodna, biljna alternativa umjetnim steroidnim proizvodima bez štetnih pojava i učinaka i bez izazivanja ovisnosti.

2. Povećanje libida i erektilna disfunkcija – impotencija

Ekstrakt ove biljke se kao lijek i afrodizijak tradicionalno koristi od stare Grčke, preko indijske i kineske narodne medicine. Supstance koje se nalaze u biljci, stimuliraju  seksualne performanse i mogu se koristiti za niz seksualnih poremećaja. Pomažu u reguliranju nivoa seksualnog nagona povećavajući postotak slobodnog hormona kod muškaraca, poboljšava seksualne performanse, podiže seksualnu energiju i snagu. On nema brzo, trenutno djelovanje. Potrebno ga je uzimati u dužem vremenskom periodu kada iz dana u dan podiže funkcije organizma. Već za nekoliko dana od početka uzimanja može  se očekivati  poboljšanje i produženje erektilne funkcije. Povećan nivo glavnog muškog spolnog hormona dovodi do povećane produkcije spermatozoida i njihovu bolju pokretljivosti što se odražava na bolju oplodnju. Zbog toga se koristi u liječenju muške neplodnosti.

Upotreba

1 tableta dnevno na prazan želudac, najbolje ujutro. Za postizanje maksimalnih rezultata, na dan treninga uzeti još jednu tabletu 30 minuta prije početka fizičke aktivnosti.

 

Aminokiseline – BCAA šta točno znači?

Aminokiseline razgranatog lanca (BCAA) obuhvaćaju tri esencijalne amino kiseline: L-leucin, L-izoleucin i L-valin i one se nalaze u proteinima svih živih bića. BCAA zajedno čine trećinu dnevnih potreba za aminokiselinama kod ljudi. Aminokiseline razgranatog lanca, a pogotovo leucin igraju veoma važnu ulogu u regulaciji energije i metabolizmu proteina.

Aminokiseline, efekat korištenja i poboljšanje treninga

Aminokiseline poboljšavaju učinke treninga tako što suzbijaju mišićni zamor tijekom napornih vježbi. Prednost daju kod bodibildinga i pomaže izdržljivost  sportaša  kod sportova izdržljivosti. Osim povećanja učinka treninga, pokazalo se da smanjuju mišićnu bol i pomažu brz oporavak. Koliko brzo će nastati definirano  tijelo ovisi od naših napora koje ulažemo u trenutku. Tih nekoliko sekundi više na pokretnoj traci ili recimo dodatno ponavljanje vježbe kada smo potpuno iscrpljeni je ono što najviše doprinosi pozitivnoj promjeni.

Aminokiseline za očuvanje mišićne mase

Smanjenje kalorija je osnovni korak za gubljenje masti. Međutim, događa se da nizak unos kalorija uzima danak na mišićnoj masi u određenoj mjeri.  Tri esencijalne amino kiseline; leucin, izoleucin, i valin se razgrađuju u mišićima gdje se koriste kao gorivo. Ovaj proces osigurava da stopa sinteze proteina u tijelu bude dovoljno visoka da umanji katabolične efekte koje ima kalorijama deficitarna prehrana. Drugim riječima smanjuje se negativni utjecaj smanjenog unosa kalorija na mičiće.

Kako koristiti?

Po 1 porciju (mjericu) proizvoda izmješati sa 250 ml hladne vode ili šejka sa visokim sadržajem proteina. Piti 2 porcije dnevno između obroka ili prije, za vrijeme ili nakon vježbanja

Utisci kupaca

Trenutno nema ocijena za ovaj proizvod.

Ocijenite proizvod

Želim da ocijenim ovaj proizvod Da biste ocijenili ovaj proizvod, kliknite ovdje.

Slični proizvodi

PAKETI

Uz ovo su kupovali

Gainer Mass Standard -20%

Gainer Mass Standard

27 EUR 21.6 EUR / 162.75 Kn
Laktaza - Lacto Digest -0%

Laktaza - Lacto Digest

Lakša probavljivost laktoze

6.64 EUR / 50.03 Kn
ERITRITOL -0%

ERITRITOL

Zaslađivač bez kalorija

7.3 EUR / 55.00 Kn
100 % Whey protein natural -25%

100 % Whey protein natural

63.1 EUR 47.33 EUR / 356.61 Kn
Genesys Protein čokolada Novo! -0%

Genesys Protein čokolada

Protein blend

23 EUR / 173.29 Kn
Šejkeri Novo! -0%

Šejkeri

2.65 EUR / 19.97 Kn
100 % Whey protein naranča -0%

100 % Whey protein naranča

31.2 EUR / 235.08 Kn

MAXIMALIUM

MAXIMALIUM

Maximalium je novi brend na prostoru Hrvatske. Postaje prepoznatljiv zbog visoko kvalitetnih proizvoda sa garancijom kvalitete i izvrsnim okusom!
Ponosni smo što Maximalium proizvodi imaju pozitivan utjecaj na sportaše i rekreativce, a brza isporuka garantira njihovo zadovoljstvo.
Naša suplementacija predstavlja stvarno najbolji odnos kvaliteta i cijene koji se mogu naći na domaćem tržištu. Rekreativci, wellness entuzijasti i ljudi okrenuti fitnessu kao i profesionalni bodi bilderi koriste Maximalium suplemente kako bi postigli svoje zadane ciljeve.

Gainer Mass Standard 4,5kg + Tribulus Terestris 90tab.+ BCCA 400 g
Gainer Mass Standard 4,5kg + Tribulus Terestris 90tab.+ BCCA 400 g
Cijena: 83 EUR / 625.36 Kn
Lager:
Dostupno