Magnezij 250 mg +B6 2 mg +D3 10µg

0.0 5 0 Ocijenite
Cijena: 9.95 EUR

Dostupno

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR.
  • Do 40 EUR dostava je 4 EUR.
  • Dostava u roku 1-2 dana.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

Maximalium Magnezij+B6+D3

Maximalium Magnezij+B6+D3 je dodatak prehrani koji, jednostavno, ne možete da preskočite ako pazite na svoje zdravlje. Kao što i naslov kaže pored magnezija (najveći dio je u obliku citrata) u sastav ulaze i vitamini B6 i D3 a sve u cilju poboljšanja apsorbcije ovog prvogPostoje realne procjene koje ukazuju na to da preko 80% populacije ima nedostatak magnezija. Uzrok ovome je, ne samo loša prehrana na globalnom nivou nego i činjenica da se magnezij vremenom ispire i eksploatiše iz gornjih slojeva zemlje pa ga sve manje nalazimo u namirnicama biljnog porijekla. Praktično, jedva da postoji mogućnost da ovaj mineral unesemo prehranom u dovoljnoj količini. Pritom, naglašavamo da magnezij sudjeluje u više stotina različitih procesa koji se odvijaju u našem tijelu a praktično da ne postoji stanica u organizmu koja ga ne sadrži barem u nekoj količini.

Magnezij u mnogome doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom funkcioniranju nervnog sustava (kao pomoć u regulaciji rada neurotransmitera), stvaranju energije, formiranju proteina, održavanju gena, aktivnosti mišića...

B6 i D3 imaju značajnu ulogu u funkcioniranju imunog sustava.

D3 sa magnezijumom održava kvalitetu kostiju i zuba.

Iako skloni tome da nas privlače brojke (kvantitativni sastav nekog proizvoda) sve više nas obraća pažnju i na vrstu i kvalitet sastojaka u nekom proizvodu. Ovim želimo  podsjetiti da kod mnogih minerala imamo pitanje bioraspoloživosti (odnosi se na to koliko naše tijelo može, stvarno iskoristiti u ovisnosti od oblika u kojem ga unosimo) i upravo je to razlog što je u našem proizvodu većinom zastupljen trimagnezij-dicitrat, oblik koji se iskorištava u mnogo većem postotku od nekih drugih.

U praksi to znači da bi simptomi poput nesanice, anksioznosti, promjene raspoloženja, slabosti u mišićima, grčevi, usporen metabolizam i drugi, relativno brzo trebali nestati ako počnemo sa unosom dovoljne količine magnezija.

Da napomenemo još i to da sportisti čije je tijelo izloženo enormnim naporima, ne samo da bi trebali nego i morali da dodaju suplementiranje ovim mineralom u svoju svakodnevnu rutinu!  

Način primjene: jednu tabletu dnevno popiti sa vodom nakon obroka 

 

Upozorenje: Dodaci prehrani nisu zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Ne uzimati više od jedne doze dnevno. Proizvod ne treba uzimati osobe preosetljive na neke od sastojaka. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama,  osobama mlađima od 18 godina, osobama sa bubrežnim problemima, kamenom u mokraćnom mjehuru kao i onima koji boluju od kemohromatoze, talasemije, sideroblastične anemije. Vitamin D je kontraindikovan kod osoba sa hiperkalcemijom. Mjere opreza potrebne su kod osoba koje koriste tiazid, digoksin ili bilo koje druge srčane glikozide. Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom/nutricionistom.

Sastav

Specifikacije

Neto količina:  43,8 g (30 tableta x 1,46 g ) i 146 g (100 tableta x 1,46 g)

 

Aktivni sastojci

Jedna doza (tableta) sadrži

Magnezij (trimagnezij-dicitrat, magnezij-oksid, magnezij-karbonat)

250 mg (67%*)

Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid)

2 mg (143%*)

Vitamin D (holekalciferol)

10 μg (200%*)

*NRV – nutritivna referentna vrijednost

Sastojci: sredstvo za povećanje volumena - mikrokristalna celuloza, trimagnezij-dicitrat nonahidrat, magnezij-oksid, magnezij-karbonat, materijal za oblaganje (sredstvo za povećanje volumena - hidroksipropilmetilceluloza, trigliceridi srednje dužine lanca, sredstvo protiv zgrudnjavanja – talk, humektant - polidekstroza, boja-titan-dioksid), vitamin D (škrob, šećer, antioksidans - natrij-askorbat, trigliceridi srednje dužine lanca, sredstvo protiv zgrudnjavanja – silicijum-dioksid, antioksidans – alfa-tokoferol, holekalciferol), piridoksin-hidroklorid.

Utisci kupaca

Trenutno nema ocijena za ovaj proizvod.

Ocijenite proizvod

Želim da ocijenim ovaj proizvod Da biste ocijenili ovaj proizvod, kliknite ovdje.

Slični proizvodi

D-Ribose -0%

D-Ribose

28.15 EUR
Omega 3 s vitaminom E -0%

Omega 3 s vitaminom E

Zdravlje kardiovaskularnog sustava

9.95 EUR

VITAMINI, MINERALI, IMUNITET

Za bolji i jači imunološki sustav osim vitamina i minerala često je potrebno nešto više... nešto što će pospješiti normalan rad hormona, uravnotežiti neke procese u tijelu, osloboditi nas slobodnih radikala (iako neki vitamini i minerali također djeluju antioksidativno) , odnosno dovode naše tijelo u bolje stanje!

Nažalost, mnogi od nas zaboravljaju na prevenciju, ne razmišljaju o genetici i nasljednim faktorima, te često posežu za ovim suplementima tek kada imaju problem. Bez obzira da li je riječ o biljkama, njihovim ekstraktima i aktivnim tvarima, ili kombinaciji istih s nekim vitaminima, koenzimom Q10 i slično, zapravo uvijek govorimo o nečemu što svoje korijene vuče iz drevnih civilizacija, a čiji su pozitivni učinci na tijelu potvrđene  modernom znanošću!

Uz ovo su kupovali

Citrulline -0%

Citrulline

Nitric Oxide Booster

9.1 EUR
100 % Whey protein ananas Novo! -0%

100 % Whey protein ananas

31.2 EUR
Ženska majica -0%

Ženska majica

9.95 EUR
Šejkeri -0%

Šejkeri

2.65 EUR
Genesys Protein čokolada -0%

Genesys Protein čokolada

Protein blend

23 EUR
Tribulus terrestris -0%

Tribulus terrestris

Balans testosterona

19.24 EUR
D-Ribose -0%

D-Ribose

28.15 EUR
Magnezij 250 mg +B6 2 mg +D3 10µg
Magnezij 250 mg +B6 2 mg +D3 10µg
Cijena: 9.95 EUR
Lager:
Dostupno