O nama

O nama

Maximalium je novi brend na prostoru Hrvatske. Postaje prepoznatljiv zbog visoko kvalitetnih proizvoda sa garancijom kvalitete i izvrsnim okusom!
Ponosni smo što Maximalium proizvodi imaju pozitivan utjecaj na sportaše i rekreativce, a brza isporuka garantira njihovo zadovoljstvo.
Naša suplementacija predstavlja stvarno najbolji odnos kvaliteta i cijene koji se mogu naći na domaćem tržištu. Rekreativci, wellness entuzijasti i ljudi okrenuti fitnessu kao i profesionalni bodi bilderi koriste Maximalium suplemente kako bi postigli svoje zadane ciljeve.

Sigurnost 

Maximalium proizvodi su proizvedeni u pogonu koji rade u okviru sustava ISO:9001:2008 i gdje se primjenjuje HACCP sustav upravljanja kvalitetom. Svi proizvodni procesi zadovoljavaju standarde uz obavezne kontrole koje se dokumentiraju i potvrđuju. Proizvodna oprema je u skladu sa standardima dobre proizvođačke prakse.

Transparentnost

U svijetu suplementacije postoji dosta robe u opticaju koja je sumnjive kvalitete i koja nema prateću dokumentaciju. Kako bi kupci bili sigurni u kvalitetu ali i regularno poslovanje, svaku narudžbu prati i odgovarajući fiskalni račun.