Maximalium Glukozamin+MSM+Kondroitin

Maximalium Glucosamine+MSM+Chondroitin za održavanje zdravlja i gipkosti zglobova i ligamenata i njihovu regeneraciju.

Glukozamin i kondroitin su strukturne komponente hrskavice a MSM (metil sulfonil metan) „pomoćnik“ u ugradnji glukozamina.

Glukozamin inicira produkciju glukozamin-glikana koji je osnova hrskavice, apsorbuje se brzo i ima velik stupanj iskoristovisti.

Kondroitin (uzimajući u obzir da je dio velikog proteinskog molekula i da uvlači vodu u sebe), ugrađujući se zajedno sa glukozaminom u hrskavicu, ima utjecaj na dodatnu elastičnost.

MSM ima i znatan utjecaj na smanjenje upalnih i bolnih procesa u zglobovima a ujedno predstavlja i izvor sumpora.

Naše kosti na zglobovima imaju oblogu od elastičnog i klizavog materijala koji omogućava pokretljivost, to je hrskavica. Često, izgarajući od želje da postignemo što bolje rezultate, ne razmišljamo o posljedicama. Bilo da se radi o profesionalnom ili rekreativnom bavljenju sportom ili fizičkim naporima na radnom mjestu naši zglobovi neretko trpe strašna opterećenja što se manifestira tek kasnije. Zato je bitno da ne dočekamo tren u kome više nismo u stanju da uradimo neki uobičajne pokrete, da se sagnemo ili posegnemo za nečim a da pri tom ne osjetimo bol. Preventivno suplementiranje ovim preparatom može puno  pomoći i osloboditi nas ovakvih problema. Ako ipak (po starom običaju) dočekamo da problem kulminira Maximalium Glucosamine+MSM+Chondroitin je tu da pomogne. Prvi rezultati mogu se očekivatiod 3 do 7 tjedana od početka uporabe. Koliko će se brzo dogoditi oporavak i u kom stupnju, ovisi i od nivoa oštećenja kao i starosnoj dobi.

Osim spomenutih, postoji čitav niz drugih koristi koje nam ovi sastojci mogu pružiti.

Glukozamin ima bitnu ulogu i u izgradnji površinskih dijelova zglobova, ligamenata, krvnih žila, srčanih zalizaka, kostiju, noktiju kože...Pokazalo se da je koristan i kod osteoporoze koja i sama može da bude prouzrokovana trenjem između koštanog tkiva izazvanog nedostatkom ili istrošenošću hrskavice.

Kondroitin je u stanju i da blokira određene enzime i na taj način spreči razgradnju hrskavice.

MSM dodatno utječe na kvalitet i čvrstoću vezivnog tkiva.

Način primjene: tri puta dnevno po jednu tabletu popiti sa vodom

Upozorenje: Dodaci prehrani nisu zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Ne uzimati više od jedne doze dnevno. Proizvod ne treba uzimati osobe preosetljive na neke od sastojaka. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama,  osobama mlađima od 18 godina, osobama sa bubrežnim problemima, kamenom u mokraćnom mjehuru kao i onima koji boluju od kemohromatoze, talasemije, sideroblastične anemije. Vitamin D je kontraindikovan kod osoba sa hiperkalcemijom. Mjere opreza potrebne su kod osoba koje koriste tiazid, digoksin ili bilo koje druge srčane glikozide. Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom/nutricionistom.

 

Specifikacije

Specifikacije

Neto količina: 113,04 g (72 tablete x 1,57g)

 

Aktivni sastojci

Jedna tableta sadrži

Na preporučenu dozu (3 tablete)

Glukozamin sulfat

500 mg*

1500 mg*

Metilsulfonilmetan (MSM)

300 mg*

900 mg*

Kondroitin sulfat

200 mg*

600 mg*

*NRV – nutritivna referentna vrijednost nije ustanovljena

 

Sastojci: glukozamin-sulfat dikalij-klorid (porijeklom iz ljuskara (rakova)), metilsulfonilmetan (MSM), natrij kondroitin-sulfat, sredstvo za povećanje volumena - mikrokristalna celuloza, „materijal za oblaganje“ (sredstvo za povećanje volumena - hidroksipropilmetilceluloza, boja-titan-dioksid, humektant - polidekstroza, sredstvo protiv zgrudnjavanja – talk, kokosovo ulje, boje – žuti i crveni oksid željeza), sredstvo za glaziranje - stearinska kiselina, sredstvo protiv zgrudnjavanja – magnezij-stearat.

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocijenite proizvod

Želim da ocijenim ovaj proizvod. Da biste ocijenili ovaj proizvod, kliknite ovdje.

Slični proizvodi

Laktaza - Lacto Digest -30%

Laktaza - Lacto Digest

Lakša probavljivost laktoze

50 Kn 35 Kn / 4.65 EUR
Omega 3 s vitaminom E -60%

Omega 3 s vitaminom E

Zdravlje kardiovaskularnog sustava

75 Kn 30 Kn / 3.98 EUR

VITAMINI, MINERALI, IMUNITET

Za bolji i jači imuni sustav, osim vitamina i minerala, često je potrebno i nešto više...nešto što će pospješiti normalan rad hormona, izbalansirati neke procese u organizmu, oslobađati nas slobodnih radikala (iako i neki vitamini i minerali imaju antioksidativni efekat), odnosno dovesti naše tijelo u bolje stanje!

Nažalost, mnogi od nas zaboravljaju na preventivu, ne razmišljaju o genetici i nasljednim faktorima i često pribjegavamo ovim dodacima tek kada imamo neki problem. Bez obzira da li govorimo o biljkama, njihovim ekstraktima i aktivnim supstancama, ili o kombinaciji istih sa nekim od vitamina, koenzima Q10 i slično, zapravo uvijek govorimo o nečemu što svoje korijene vuče još iz drijevnih civilizacija, a čije je pozitivne efekte na organizam moderna nauka potvrdila! 

Uz ovo su kupovali

BETA ALANIN -20%

BETA ALANIN

Manja upala i duži trening

55 Kn 44 Kn / 5.84 EUR
Protein Pancake vanilija Novo! -30%

Protein Pancake vanilija

170 Kn 119 Kn / 15.79 EUR
Šejkeri -15%

Šejkeri

20 Kn 17 Kn / 2.26 EUR
Body fuel dekstroza -20%

Body fuel dekstroza

75 Kn 60 Kn / 7.96 EUR
ERITRITOL -31%

ERITRITOL

Zaslađivač bez kalorija

55 Kn 38 Kn / 5.04 EUR
100 % Whey protein naranča -30%

100 % Whey protein naranča

190 Kn 133 Kn / 17.65 EUR
Tribulus terrestris -20%

Tribulus terrestris

Balans testosterona

145 Kn 116 Kn / 15.40 EUR

MAXIMALIUM

MAXIMALIUM

Maximalium je novi brend na prostoru Hrvatske. Postaje prepoznatljiv zbog visoko kvalitetnih proizvoda sa garancijom kvalitete i izvrsnim okusom!
Ponosni smo što Maximalium proizvodi imaju pozitivan utjecaj na sportaše i rekreativce, a brza isporuka garantira njihovo zadovoljstvo.
Naša suplementacija predstavlja stvarno najbolji odnos kvaliteta i cijene koji se mogu naći na domaćem tržištu. Rekreativci, wellness entuzijasti i ljudi okrenuti fitnessu kao i profesionalni bodi bilderi koriste Maximalium suplemente kako bi postigli svoje zadane ciljeve.

Glukozamin +MSM +Kondroitin
Glukozamin +MSM +Kondroitin
Stara cijena: 110 Kn Cijena: 55 Kn / 7.29 EUR
Na lageru:
Dostupno