Glukozamin +MSM +Kondroitin

0.0 5 0 Ocijenite
Cijena: 15.6 EUR

Trenutno nije dostupno

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR.
  • Do 40 EUR dostava je 4 EUR.
  • Dostava u roku 1-2 dana.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

Maximalium Glukozamin+MSM+Kondroitin

Maximalium Glucosamine+MSM+Chondroitin za održavanje zdravlja i gipkosti zglobova i ligamenata i njihovu regeneraciju.

Glukozamin i kondroitin su strukturne komponente hrskavice a MSM (metil sulfonil metan) „pomoćnik“ u ugradnji glukozamina.

Glukozamin inicira produkciju glukozamin-glikana koji je osnova hrskavice, apsorbuje se brzo i ima velik stupanj iskoristovisti.

Kondroitin (uzimajući u obzir da je dio velikog proteinskog molekula i da uvlači vodu u sebe), ugrađujući se zajedno sa glukozaminom u hrskavicu, ima utjecaj na dodatnu elastičnost.

MSM ima i znatan utjecaj na smanjenje upalnih i bolnih procesa u zglobovima a ujedno predstavlja i izvor sumpora.

Naše kosti na zglobovima imaju oblogu od elastičnog i klizavog materijala koji omogućava pokretljivost, to je hrskavica. Često, izgarajući od želje da postignemo što bolje rezultate, ne razmišljamo o posljedicama. Bilo da se radi o profesionalnom ili rekreativnom bavljenju sportom ili fizičkim naporima na radnom mjestu naši zglobovi neretko trpe strašna opterećenja što se manifestira tek kasnije. Zato je bitno da ne dočekamo tren u kome više nismo u stanju da uradimo neki uobičajne pokrete, da se sagnemo ili posegnemo za nečim a da pri tom ne osjetimo bol. Preventivno suplementiranje ovim preparatom može puno  pomoći i osloboditi nas ovakvih problema. Ako ipak (po starom običaju) dočekamo da problem kulminira Maximalium Glucosamine+MSM+Chondroitin je tu da pomogne. Prvi rezultati mogu se očekivatiod 3 do 7 tjedana od početka uporabe. Koliko će se brzo dogoditi oporavak i u kom stupnju, ovisi i od nivoa oštećenja kao i starosnoj dobi.

Osim spomenutih, postoji čitav niz drugih koristi koje nam ovi sastojci mogu pružiti.

Glukozamin ima bitnu ulogu i u izgradnji površinskih dijelova zglobova, ligamenata, krvnih žila, srčanih zalizaka, kostiju, noktiju kože...Pokazalo se da je koristan i kod osteoporoze koja i sama može da bude prouzrokovana trenjem između koštanog tkiva izazvanog nedostatkom ili istrošenošću hrskavice.

Kondroitin je u stanju i da blokira određene enzime i na taj način spreči razgradnju hrskavice.

MSM dodatno utječe na kvalitet i čvrstoću vezivnog tkiva.

Način primjene: tri puta dnevno po jednu tabletu popiti sa vodom

Upozorenje: Dodaci prehrani nisu zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Ne uzimati više od jedne doze dnevno. Proizvod ne treba uzimati osobe preosetljive na neke od sastojaka. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama,  osobama mlađima od 18 godina, osobama sa bubrežnim problemima, kamenom u mokraćnom mjehuru kao i onima koji boluju od kemohromatoze, talasemije, sideroblastične anemije. Vitamin D je kontraindikovan kod osoba sa hiperkalcemijom. Mjere opreza potrebne su kod osoba koje koriste tiazid, digoksin ili bilo koje druge srčane glikozide. Prije upotrebe konzultirati se s liječnikom/nutricionistom.

 

Sastav

Specifikacije

Neto količina: 113,04 g (72 tablete x 1,57g)

 

Aktivni sastojci

Jedna tableta sadrži

Na preporučenu dozu (3 tablete)

Glukozamin sulfat

500 mg*

1500 mg*

Metilsulfonilmetan (MSM)

300 mg*

900 mg*

Kondroitin sulfat

200 mg*

600 mg*

*NRV – nutritivna referentna vrijednost nije ustanovljena

 

Sastojci: glukozamin-sulfat dikalij-klorid (porijeklom iz ljuskara (rakova)), metilsulfonilmetan (MSM), natrij kondroitin-sulfat, sredstvo za povećanje volumena - mikrokristalna celuloza, „materijal za oblaganje“ (sredstvo za povećanje volumena - hidroksipropilmetilceluloza, boja-titan-dioksid, humektant - polidekstroza, sredstvo protiv zgrudnjavanja – talk, kokosovo ulje, boje – žuti i crveni oksid željeza), sredstvo za glaziranje - stearinska kiselina, sredstvo protiv zgrudnjavanja – magnezij-stearat.

Utisci kupaca

Trenutno nema ocijena za ovaj proizvod.

Ocijenite proizvod

Želim da ocijenim ovaj proizvod Da biste ocijenili ovaj proizvod, kliknite ovdje.

Slični proizvodi

Omega 3 s vitaminom E -0%

Omega 3 s vitaminom E

Zdravlje kardiovaskularnog sustava

9.95 EUR
D-Ribose -0%

D-Ribose

28.15 EUR

VITAMINI, MINERALI, IMUNITET

Za bolji i jači imunološki sustav osim vitamina i minerala često je potrebno nešto više... nešto što će pospješiti normalan rad hormona, uravnotežiti neke procese u tijelu, osloboditi nas slobodnih radikala (iako neki vitamini i minerali također djeluju antioksidativno) , odnosno dovode naše tijelo u bolje stanje!

Nažalost, mnogi od nas zaboravljaju na prevenciju, ne razmišljaju o genetici i nasljednim faktorima, te često posežu za ovim suplementima tek kada imaju problem. Bez obzira da li je riječ o biljkama, njihovim ekstraktima i aktivnim tvarima, ili kombinaciji istih s nekim vitaminima, koenzimom Q10 i slično, zapravo uvijek govorimo o nečemu što svoje korijene vuče iz drevnih civilizacija, a čiji su pozitivni učinci na tijelu potvrđene  modernom znanošću!

Uz ovo su kupovali

Gainer mass Plus -0%

Gainer mass Plus

25.38 EUR
L-Carnitine -0%

L-Carnitine

50 serviranja

17.9 EUR
ERITRITOL -0%

ERITRITOL

Zaslađivač bez kalorija

7.3 EUR

MAXIMALIUM

MAXIMALIUM

Maximalium je novi brend na prostoru Hrvatske. Postaje prepoznatljiv zbog visoko kvalitetnih proizvoda sa garancijom kvalitete i izvrsnim okusom!
Ponosni smo što Maximalium proizvodi imaju pozitivan utjecaj na sportaše i rekreativce, a brza isporuka garantira njihovo zadovoljstvo.
Naša suplementacija predstavlja stvarno najbolji odnos kvaliteta i cijene koji se mogu naći na domaćem tržištu. Rekreativci, wellness entuzijasti i ljudi okrenuti fitnessu kao i profesionalni bodi bilderi koriste Maximalium suplemente kako bi postigli svoje zadane ciljeve.

Glukozamin +MSM +Kondroitin
Glukozamin +MSM +Kondroitin
Cijena: 15.6 EUR
Lager:
Trenutno nije dostupno