Taurine

0.0 5 0 Ocijenite
Cijena: 9.5 EUR

Dostupno

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR.
  • Do 40 EUR dostava je 4 EUR.
  • Dostava u roku 1-2 dana.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

Ova izuzetna aminokiselina svakako zaslužuje Vašu pažnju i to s dobrim razlogom.
Od svojih impresivnih prednosti do njegove uloge u raznim tjelesnim funkcijama, taurin je prava riznica dobrih stvari za vaš organizam.

U svojoj srži, taurin je aminokiselina koja se prirodno nalazi u ljudskom tijelu, posebno u mozgu, srcu i mišićima.
Sa svojim širokim rasponom učinaka, taurin je zauzeo središnje mjesto kao ključni igrač u optimizaciji ljudskog zdravlja.

Maximalium Taurine je poznat po svom potencijalu poboljšanja atletske izvedbe i povećanja izdržljivosti tijekom vježbanja. Povećavajući unos i iskorištavanje hranjivih tvari kao što su glukoza i aminokiseline u mišićnim stanicama, taurin potiče vaše tijelo na vrhunsku fizičku aktivnost.

Također igra vitalnu ulogu u regulaciji kontrakcija mišića, smanjenju oštećenja mišića i ubrzavanju oporavka nakon treninga.

A kada je riječ o zdravlju kardiovaskularnog sustava, taurin zauzima visoko mjesto na ljestvici važnosti. Ova aminokiselina pokazala je svoju sposobnost podržavanja zdravlja srca snižavanjem krvnog tlaka, reguliranjem kolesterola i sprječavanjem stvaranja krvnih ugrušaka. Djelujući kao snažan antioksidans, taurin također štiti vaše srce od oksidativnog stresa, koji je glavni faktor u nastanku srčanih oboljenja. 

Saveznik za  poboljšanje kognitivnih sposobnosti - Taurin može biti najbolji prijatelj vašeg mozga. Istraživanja pokazuju da taurin igra ključnu ulogu u podržavanju neurološkog razvoja, zaštiti moždanih stanica i poboljšanju kognitivnih funkcija. Povezan je s poboljšanim pamćenjem, fokusom i ukupnim mentalnim performansama.

Između ostalog, poboljšanjem osjetljivosti na inzulin i smanjenjem inzulinske rezistencije, taurin pomaže regulirati razinu glukoze u krvi, što ga čini neprocjenjivim alatom u upravljanju dijabetesom i poboljšanju metaboličkog zdravlja.

Pokazalo se da ova nevjerojatna aminokiselina posjeduje anksiolitička svojstva, što znači da može pomoći u smanjenju anksioznosti i potaknuti osjećaj smirenosti. Modulirajući neurotransmitere poput GABA-e, taurin vam može pomoći da bolje upravljate stresom svakodnevnog života.

 

Sastav

Sastojci: 100% Taurin

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu koji koristi mlijeko, soju, jaja i orašaste plodove.

Utisci kupaca

Trenutno nema ocijena za ovaj proizvod.

Ocijenite proizvod

Želim da ocijenim ovaj proizvod Da biste ocijenili ovaj proizvod, kliknite ovdje.

Način uporabe

 

Pomiješajte jednu mjericu (1 g) u 200 ml vode i popijte prije treninga.

Za još bolje rezultate moguće ju je kombinirati s drugim aminokiselinama.

 

Slični proizvodi

BCAA 2:1:1 -0%

BCAA 2:1:1

Aminokiseline razgranatog lanca

22.6 EUR
Amino 8400 -0%

Amino 8400

Definicija i rast

22.25 EUR
BETA ALANIN -0%

BETA ALANIN

Manja upala i duži trening

10.3 EUR
Citrulline -0%

Citrulline

Nitric Oxide Booster

9.1 EUR
L-Arginine -0%

L-Arginine

Performance Generator

9.1 EUR

AMINOKISELINE

Aminokiseline su osnovna građevna jedinica proteina, a osim toga sudjeluju u bezbrojnim procesima u tijelu. Čak i ako ih u prirodi ima preko petsto, samo dvadesetak ih je važno za žive organizme. A tih dvadeset možemo svrstati u dvije skupine, one koje naš organizam može sintetizirati ("proizvesti" sam), a koje nazivamo neesencijalnim, te one koje ne možemo "proizvesti", tj. ESENCIJALNE aminokiseline!

Ako nam je jasno da postoje aminokiseline koje naše tijelo ne može sintetizirati, MORA nam biti jasno da ih treba unositi hranom ili još sigurnije dodatnom suplementacijom! To se odnosi na sve, a posebno na aktivne sportaše i rekreativce, kao i one koji su se prepustili današnjem tempu i žele sačuvati svoje zdravlje!

Ukratko, dodavanjem aminokiselina, bilo u prahu, tekućini ili tabletama, prvenstveno osiguravate normalno funkcioniranje organizma, a zatim oporavak, izgradnju mišića, potporu normalnom iskorištavanju masti i još mnogo toga.

Dakle, ako smo vam barem malo približili važnost ovog dijela suplementacije, ne oklijevajte!

Uz ovo su kupovali

ERITRITOL -0%

ERITRITOL

Zaslađivač bez kalorija

7.3 EUR
Ženska majica -0%

Ženska majica

9.95 EUR
100 % Whey protein kokos Novo! -0%

100 % Whey protein kokos

31.2 EUR
Genesys Protein čokolada -0%

Genesys Protein čokolada

Protein blend

23 EUR
D-Ribose -0%

D-Ribose

28.15 EUR
Taurine
Taurine
Cijena: 9.5 EUR
Lager:
Dostupno