Citrulline

0.0 5 0 Ocijenite
Cijena: 9.1 EUR

Dostupno

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR.
  • Do 40 EUR dostava je 4 EUR.
  • Dostava u roku 1-2 dana.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

Upoznati ćemo vas sa izuzetnim svijetom citrulina, nevjerojatni spoj koji svojim svojstvima mora privući vašu pažnju.

Maximalium Citruline je aminokiselina koja ima ključ za ulazak u svijet poboljšane fizičke izvedbe i poboljšanog kardiovaskularnog zdravlja.

Ovaj izvanredni spoj sigurno će vas zanimati zbog raznolikog spektra dobrobiti.

Prirodno se nalazi  u lubenicama, krastavcima i ponekom voću.

Citrulin je već spomenut zbog svoje sposobnosti da poboljša atletsku izvedbu, dajući sportašima i ljubiteljima fitnessa prednost koju tako željno traže.
Poticanjem proizvodnje azotnog oksida (dušikovog oksida), citrulin učinkovito povećava protok krvi, osiguravajući da vitalni kisik i hranjive tvari dođu do naših mišića s velikom učinkovitošću. Ovo rezultira smanjenjim umorom, povećanjem izdržljivosti i bržim oporavkom od tjelesnog napora. Kao da je citrulin tajno oružje u našem arsenalu, koje nam omogućuje da pomjerimo svoje granice i postignemo izvanredne rezultate. 

No dobrobiti citrulina tu ne prestaju, njegov utjecaj na zdravlje kardiovaskularnog sustava doista je revolucionaran. Pomažući u proizvodnji azotnog oksida (dušikovog oksida), citrulin podržava zdravo širenje krvnih žila, olakšavajući poboljšanu cirkulaciju kroz cijelo tijelo. To znači smanjen rizik od hipertenzije, poboljšan rad srca i povećanu obranu od raznih kardiovaskularnih bolesti. S citrulinom uz sebe, možemo samouvjereno koračati naprijed u potrazi za optimalnim zdravljem i vitalnošću.

Citrulin pokazuje svoju snagu kao snažno sredstvo za detoksikaciju. Kao prethodnik arginina, citrulin pomaže eliminirati štetni amonijak, nusproizvod metabolizma proteina. Učinkovitim pretvaranjem amonijaka u ureu, citrulin podržava zdravlje jetre i prirodne procese detoksikacije tijela. Ovaj izvanredni spoj djeluje kao čuvar i štiti nas od opasnosti nakupljanja toksina.

Ali priča o citrulinu tu ne završava, preliminarna istraživanja sugeriraju da bi on također mogao igrati ključnu ulogu u poboljšanju erektilne disfunkcije, smanjenju bolova u mišićima, jačanju imunološke funkcije i podržavanju zdrave funkcije bubrega. Potencijalne primjene i otkrića oko citrulina su neograničene.

Sastav

Sastojci: L-citrulin DL - malat 2:1, taurin, aroma višnje, prirodne boje, maltodekstrin, sladilo-sukraloza, limunska kiselina, koncentrirani sok od višnje u prahu.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu koji koristi mlijeko, soju, jaja i orašaste plodove.

Utisci kupaca

Trenutno nema ocijena za ovaj proizvod.

Ocijenite proizvod

Želim da ocijenim ovaj proizvod Da biste ocijenili ovaj proizvod, kliknite ovdje.

Način uporabe


Pomiješajte jednu mjericu (5 g) proizvoda u 300-500 ml vode i konzumirajte 10 do 30 minuta prije treninga.

Količinu vode i vrijeme korištenja prilagodite vlastitim potrebama u okviru gore navedenih preporuka.

Slični proizvodi

BETA ALANIN -0%

BETA ALANIN

Manja upala i duži trening

10.3 EUR
BCAA 2:1:1 -0%

BCAA 2:1:1

Aminokiseline razgranatog lanca

22.6 EUR
L-Arginine -0%

L-Arginine

Performance Generator

9.1 EUR
Taurine -0%

Taurine

Blood Cell Volumizer

9.5 EUR
Amino 8400 -0%

Amino 8400

Definicija i rast

22.25 EUR

AMINOKISELINE

Aminokiseline su osnovna građevna jedinica proteina, a osim toga sudjeluju u bezbrojnim procesima u tijelu. Čak i ako ih u prirodi ima preko petsto, samo dvadesetak ih je važno za žive organizme. A tih dvadeset možemo svrstati u dvije skupine, one koje naš organizam može sintetizirati ("proizvesti" sam), a koje nazivamo neesencijalnim, te one koje ne možemo "proizvesti", tj. ESENCIJALNE aminokiseline!

Ako nam je jasno da postoje aminokiseline koje naše tijelo ne može sintetizirati, MORA nam biti jasno da ih treba unositi hranom ili još sigurnije dodatnom suplementacijom! To se odnosi na sve, a posebno na aktivne sportaše i rekreativce, kao i one koji su se prepustili današnjem tempu i žele sačuvati svoje zdravlje!

Ukratko, dodavanjem aminokiselina, bilo u prahu, tekućini ili tabletama, prvenstveno osiguravate normalno funkcioniranje organizma, a zatim oporavak, izgradnju mišića, potporu normalnom iskorištavanju masti i još mnogo toga.

Dakle, ako smo vam barem malo približili važnost ovog dijela suplementacije, ne oklijevajte!

Uz ovo su kupovali

Amino 8400 -0%

Amino 8400

Definicija i rast

22.25 EUR
100 % Whey protein kokos Novo! -0%

100 % Whey protein kokos

31.2 EUR
BCAA 2:1:1 -0%

BCAA 2:1:1

Aminokiseline razgranatog lanca

22.6 EUR
ERITRITOL -0%

ERITRITOL

Zaslađivač bez kalorija

7.3 EUR
Taurine -0%

Taurine

Blood Cell Volumizer

9.5 EUR

MAXIMALIUM

MAXIMALIUM

Maximalium je novi brend na prostoru Hrvatske. Postaje prepoznatljiv zbog visoko kvalitetnih proizvoda sa garancijom kvalitete i izvrsnim okusom!
Ponosni smo što Maximalium proizvodi imaju pozitivan utjecaj na sportaše i rekreativce, a brza isporuka garantira njihovo zadovoljstvo.
Naša suplementacija predstavlja stvarno najbolji odnos kvaliteta i cijene koji se mogu naći na domaćem tržištu. Rekreativci, wellness entuzijasti i ljudi okrenuti fitnessu kao i profesionalni bodi bilderi koriste Maximalium suplemente kako bi postigli svoje zadane ciljeve.

Citrulline
Citrulline
Cijena: 9.1 EUR
Lager:
Dostupno