Amino 8400

0.0 5 0 Ocijenite
Cijena: 22.25 EUR

Dostupno

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR.
  • Do 40 EUR dostava je 4 EUR.
  • Dostava u roku 1-2 dana.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

Aminokiseline

Aminokiseline su građevni elementi proteina, pa tako i građa za mišiće. Neke od njih se proizvode u organizmu, dok neke ne. One koje organizam ne proizvodi, takozvane esencijalne amino-kiseline, potrebno je unijeti kroz hranu ili suplemente. Iako, aminokiseline mnogi povezuju sa sportistima, one su zapravo najbitnija karika u normalnom funkcioniranju organizma.One sudjeluju u mnogobrojnim procesima, praktično ne postoji ni jedan "radnja" našeg tijela a da u njemu ulogu ne igra neka od aminokiselina (proizvodnja enzima, normalnoj produkciji hormona, a koji utječu na koncentraciju, kvalitetan san i oporavak, raspoloženje...).

Aminokiseline, Efekt Korišćenja

Očuvanje mišićne mase

Aminokiseline i proteini su dobro poznati pomoćnici koji se koriste tokom izgradnje mišića, pogotovo kada se kombiniraju sa vježbama snage sa utezima. Pored ovog oni koriste mišićima čak i kada se ne trenira. Smanjenje kalorija je osnovni korak za gubljenje masti. Međutim, događa se da nizak unos kalorija uzima danak na mišićnoj masi u određenoj mjeri.  Tri esencijalne aminokiseline; leucin, izoleucin, i valin se razgrađuju u mišićima gdje se koriste kao gorivo. Ovaj proces osigurava da stopa sinteze proteina u tijelu bude dovoljno visoka da umanji katabolične efekte koje ima kalorijama deficitarna prehrana. Drugim rečima smanjuje se negativni utjecaj smanjenog unosa kalorija na mišiće.

Gubitak masnih naslaga 

Većina suplemenata za gubitak težine sadrže visok postotak stimulansa i drugih komponenti koje ubrzavaju metabolizam, Međutim malo je poznato da i one mogu pomoći u procesu gubitka masnih naslaga. Uzimanje tijekom prehrane sa smanjenim unosom kalorija stvotit će bolje rezultate u odnosu na dijetu bez aminokiselina.

Iako ovo nije dodatak, posebno, namjenjen sagorevanju masti, on ipak pomaže u gubitku viška kilograma. Naime, prisustvo aminokiselina smanjuje nivo kortizola tj. hormona stresa koji doprinosi skladištenju masti u organizmu. Osim toga, može da odloži osjećaj gladi kada Vam je to potrebno.

Poboljšanje Treninga

Aminokiseline, između ostalog pojačavaju i efekte treninga tako što suzbijaju mišićni zamor tijekom napornih vježbi. Osim povećanja efekta treninga, pokazalo se da smanjuju mišićnu bol i pomažu brz oporavak. Koliko brzo ćemo doći do definiranog tijela ovisi, naravno, od naših napora koje ulažemo (tih nekoliko sekundi više na pokretnoj traci ili recimo dodatno ponavljanje vježbe kada smo potpuno iscrpljeni) ali i velikim dijelom od adekvatne suplementacije koju koristimo u tijeku dasna i nakon treninga.

Iako ovo nije dodatak namjenjen sagorejevanju masti, on ipak može pomoći kod gubitka viška kilograma. Radi tako što smanjuje nivo kortizola tj. hormona stresa koji promoviše skladištenje masti u organizmu. Osim toga, djeluje kao potiskivač apetita, čime se spriječava prevelika potrošnja kalorija.

Kako Koristiti?

Uzeti po 4 tablete ujutro, između obroka i odmah nakon treninga.

Amino kiseline

Amino kiseline su osnovna građa proteina a osim toga sudjeluje u bezbrojnim procesima u organizmu. I ako ih u prirodi ima preko petstotina za žive organizme je bitno svega dvadesetak. A tih dvadeset možemo svrstati u dvije grupe, i to one koje naš organizam može da sam sintetizira (sam "stvori") a koje nazivamo neesencijalnim i one koje ne možemo "proizvesti" odnosno ESENCIJALNE amino kiseline!

Ako nam je jasno da postoje amino kiseline koje naše tijelo ne može sintetizirati isto tako nam MORA biti jasno da ih treba unijeti prehranom ili ,još sigurnije , dodatnom suplementacijom! Ovo važi za sve, a pogotovo za aktivne sportiste i rekreativce, kao i one koji su se prepustili današnjem tempu a žele sačuvati svoje zdravlje!

Ukratko ,dodavanjem amino kiselina, bilo da su prahu, tekuće ili tabletama, objezbeđujete, prvenstveno, normalno funkcioniranje organizma, pa zatim, oporavak, izgradnju mišića, podršku normalnoj iskoristivosti masti i mnogo toga drugog.

Dakle, ukoliko smo Vam, barem, malo približili važnost ovog dijela suplementacije, ne oklevajte!

Sastav

Utisci kupaca

Trenutno nema ocijena za ovaj proizvod.

Ocijenite proizvod

Želim da ocijenim ovaj proizvod Da biste ocijenili ovaj proizvod, kliknite ovdje.

Slični proizvodi

BCAA 2:1:1 -0%

BCAA 2:1:1

Aminokiseline razgranatog lanca

22.6 EUR
BETA ALANIN -0%

BETA ALANIN

Manja upala i duži trening

10.3 EUR
L-Arginine Novo! -0%

L-Arginine

Performance Generator

9.1 EUR
Citrulline Novo! -0%

Citrulline

Nitric Oxide Booster

9.1 EUR
Taurine Novo! -0%

Taurine

Blood Cell Volumizer

9.5 EUR

AMINOKISELINE

Aminokiseline su osnovna građevna jedinica proteina, a osim toga sudjeluju u bezbrojnim procesima u tijelu. Čak i ako ih u prirodi ima preko petsto, samo dvadesetak ih je važno za žive organizme. A tih dvadeset možemo svrstati u dvije skupine, one koje naš organizam može sintetizirati ("proizvesti" sam), a koje nazivamo neesencijalnim, te one koje ne možemo "proizvesti", tj. ESENCIJALNE aminokiseline!

Ako nam je jasno da postoje aminokiseline koje naše tijelo ne može sintetizirati, MORA nam biti jasno da ih treba unositi hranom ili još sigurnije dodatnom suplementacijom! To se odnosi na sve, a posebno na aktivne sportaše i rekreativce, kao i one koji su se prepustili današnjem tempu i žele sačuvati svoje zdravlje!

Ukratko, dodavanjem aminokiselina, bilo u prahu, tekućini ili tabletama, prvenstveno osiguravate normalno funkcioniranje organizma, a zatim oporavak, izgradnju mišića, potporu normalnom iskorištavanju masti i još mnogo toga.

Dakle, ako smo vam barem malo približili važnost ovog dijela suplementacije, ne oklijevajte!

Uz ovo su kupovali

D-Ribose -20%

D-Ribose

28.15 EUR 22.52 EUR
Citrulline Novo! -0%

Citrulline

Nitric Oxide Booster

9.1 EUR
100 % Whey protein kokos Novo! -0%

100 % Whey protein kokos

31.2 EUR

MAXIMALIUM

MAXIMALIUM

Maximalium je novi brend na prostoru Hrvatske. Postaje prepoznatljiv zbog visoko kvalitetnih proizvoda sa garancijom kvalitete i izvrsnim okusom!
Ponosni smo što Maximalium proizvodi imaju pozitivan utjecaj na sportaše i rekreativce, a brza isporuka garantira njihovo zadovoljstvo.
Naša suplementacija predstavlja stvarno najbolji odnos kvaliteta i cijene koji se mogu naći na domaćem tržištu. Rekreativci, wellness entuzijasti i ljudi okrenuti fitnessu kao i profesionalni bodi bilderi koriste Maximalium suplemente kako bi postigli svoje zadane ciljeve.

Amino 8400
Amino 8400
Cijena: 22.25 EUR
Lager:
Dostupno