Tribulus terrestris

0.0 5 0 Ocijenite
Cijena: 19.24 EUR

Dostupno

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR.
  • Do 40 EUR dostava je 4 EUR.
  • Dostava u roku 1-2 dana.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

Tribulus terrestris dodatak prehrani u tabletama, namjenjen muškarcima za prirodno reguliranje glavnog muškog hormona. Preporučuje se kao nesteroidni preparat biljnog porijekla koji na prirodan način povećava proizvodnju vlastitog hormona. Tribulus je popularan i među sportašima zbog ergogenog efekta i zbog sposobnosti povećanja snage mišića.

Tribulus Porijeklo

Tribulus terrestris je jednogodišnja zeljasta biljka iz familije Zygophyllaceae. Rasprostranjena je u sušnim i suptropskim predjelima južne Europe (i na Balkanu), Azije i Sjeverne Amerike. U kineskoj i indijskoj tradicionalnoj medicini Tribulus terrestris se smatra  stimulansom muškog spolnog nagona.

Tribulus Efekti

Povećava nivo muškog spolnog hormona na prirodan način

Tribulus terrestris povećava nivo hormona u organizmu tako što stimulira organizam da ga sam proizvodi na prirodan način. Bez štetnih posljedica i bez stvaranja navika. Njegova odlika da jača organizam i utječe na povećanje mišićne mase uz vježbanje čini ga korisnim sportašima, a naročito bilderima kod kojih je uvećanje mišićne mase i do 6 puta brže nego kod osoba koje ga koriste u odnosu prema osobama koje ga ne uzimaju. Dakle to je bezopasna, prirodna, biljna alternativa umjetnim steroidnim proizvodima bez štetnih pojava i efekta i bez izazivanja ovisnosti.

Povećanje libida i erektilna disfunkcija – impotencija

Ekstrakt ove biljke se kao lijek i afrodizijak tradicionalno koristi od stare Grčke, preko indijske i kineske narodne medicine. Supstance koje se nalaze u biljci, stimuliraju seksualne performanse i mogu se koristiti za niz seksualnih poremećaja. Pomažu u reguliranju nivoa seksualnog nagona povećavajući postotak slobodnog hormona kod muškaraca, poboljšava seksualne performanse, podiže seksualnu energiju i snagu. On nema brzo, trenutno djelovanje. Potrebno ga je uzimati u dužem vremenskom periodu kada iz dana u dan podiže funkcije organizma. Već za nekoliko dana od početka uzimanja može se očekivati poboljšanje i produženje erektilne funkcije. Povećan nivo glavnog muškog spolnog hormona dovodi do povećane produkcije spermatozoida i njihovu bolju pokretljivosti što se odražava na bolju oplodnju. Zbog toga se koristi u liječenju muške neplodnosti.

Upotreba

1 tableta dnevno na prazan želudac, najbolje ujutru. Za postizanje maksimalnih rezultata, na dan treninga uzeti još jednu tabletu 30 minuta prije početka fizičke aktivnosti.

 

Sastav

 

Sastojci: Tribulus Terrestris Ekstrakt (standardiziran na 40% saponina) sredstva za povećanje volumena: maltodekstrin, mikrokristalna celuloza, sredstva za oblaganje hidroksipropilmetilceluloza, talk, silicijev dioksid, tvari protiv zgrudnjavanja magnezijev stearat, talk.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu koji koristi mlijeko, soja, jaja i orašasti plodovi.

Nutritivne informacije:

 U 2 tablete:

U 1 tableti:

Tribulus Terrestris Ekstrakt

           - 40% Saponina

3000 mg

1200 mg

1500 mg

600 mg

Utisci kupaca

Trenutno nema ocijena za ovaj proizvod.

Ocijenite proizvod

Želim da ocijenim ovaj proizvod Da biste ocijenili ovaj proizvod, kliknite ovdje.

Slični proizvodi

Trenutno nema proizvoda.

PRIRODNI STIMULANSI HORMONA

Uz ovo su kupovali

Omega 3 s vitaminom E -0%

Omega 3 s vitaminom E

Zdravlje kardiovaskularnog sustava

9.95 EUR
100 % Whey protein kokos Novo! -0%

100 % Whey protein kokos

31.2 EUR
L-Carnitine -0%

L-Carnitine

50 serviranja

17.9 EUR
Šejkeri -0%

Šejkeri

2.65 EUR
Amino 8400 -0%

Amino 8400

Definicija i rast

22.25 EUR
L-Arginine -0%

L-Arginine

Performance Generator

9.1 EUR
Tribulus terrestris
Tribulus terrestris
Cijena: 19.24 EUR
Lager:
Dostupno