Gainer Mass Standard 4,5kg + Tribulus Terestris 90tab.

0.0 5 0 Ocijenite
Cijena: 60 EUR / 452.07 Kn

Dostupno

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR.
  • Do 40 EUR dostava je 4 EUR.
  • Dostava u roku 1-2 dana.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

Gainer Mass Standard od 4,5kg i Tribulus Terestris 90 tab.

Iskoristite sinergiju moćnog GEJNERA i vrhunskog TRIBULUSA za izgradnju mase na kojoj će Vam svi pozavideti !!!

Gainer - protein za brzo dobijanje mase 

Gaineri tj. preparati za dobijanje mase su dodaci prehrani koji se zasnivaju na proteinima, ali u kombinaciji sa visoko kvalitetnim ugljiko hidratima i mastima. Cilj je da osiguraju korisniku više kalorija. Obično sadrže ugljikohidrate i proteine u odnosu 2: 1 ili 3: 1. Najveći dio kalorija potiče od mješavine ugljikohidrata različitih glikemičkih indeksa.

Namjena proizvoda: Dodatak prehrani namjenjen odraslim osobama i sportašima koji se bave fizičkim vježbama jakog i/ili dugotrajnog intenziteta. Proteini doprinose održavanju i povećanju mišićne mase i održavanju normalnih kostiju. Ugljikohidrati doprinose oporavku normalne funkcije mišića nakon vrlo intenzivnog i/ili dugotrajnog fizičkog vježbanja koje dovodi do umora mišića i trošenja zaliha glikogena u mišićima. Koristan učinka se dobiva uzimanjem ugljikohidrata iz svih izvora, pri ukupnom uzimanju 4g/kg tjelesne težine, u porcijama, unutar 4 sata i najkasnije 6 sati nakon vrlo intenzivnog i/ili dugotrajnog fizičkog vježbanja koje dovodi do umora mišića i iskorišćavanja zaliha glikogena. Kreatin poboljšava fizičke sposobnosti/preformanse tijela u uzastopnim kratkotrajnim vježbama jakog intenziteta. Koristan učinak se postiže dnevnim unosom od 3 g kreatina.

Zašto koristiti gainer ?

Jednostavno, gaineri se koriste samo za jednu svrhu – dobijanje kvalitetne mase. Visok postotak ugljikohidtata i masti prisutnih u ovom suplementu pomažu pojedincu da postigne željeni unos kalorija. Glavna razlika između proteina i gainera je broj dobijenih kalorija iz serviranja. Tipičan whey protein obično sadrži oko 100 -150 kalorija po obroku, a jedan obrok ganiera daje često i više od 500 kalorija.

 

Poboljšanje sportskih preformansi

Sportaši često imaju tendenciju da troše više kalorija od unosa u tijekom dana. Dakle, uzimanje gainera, kod onih koji imaju ovaj problem, kao dodatak može biti odgovarajuća opcija za poboljšanje oporavka, dobijanje na mišićnoj masi kaoi dopunu rezervi glikogena.

Dobijanje mase

Kao što svi znamo, povećanje težine je glavobolja za one na koje se hrana teže „lijepi“. Gaineri su od velike pomoći u takvim slučajevima. Osoba dobija na kvalitetnoj masi veoma brzo, međutim, kao i svaki drugi dodatak, gainer nije magična pilula, bitno je obratiti pažnju prehranu koja mora biti izbalansirana po potrebi.

Način upotrebe: Dvije mjerice preparata (100 g)  izmješati sa 400 ml hladne vode ili mlijeka. Kao dodatak prehrani uzimati 1 (ili više) doza dnevno, uglavnom, nakon vježbanja. Danima kada se ne trenira, uzimati 1 dozu dnevno (može i raspoređeno).

Tribulus terrestris dodatak prehrani u tabletama, namjenjen muškarcima za prirodno reguliranje glavnog muškog hormona. Preporučuje se kao nesteroidni preparat biljnog porijekla koji na prirodan način povećava proizvodnju vlastitog hormona. Tribulus je popularan i među sportistima zbog ergogenog učinka i zbog sposobnosti da poveća snagu mišića.

Tribulus Porijeklo

Tribulus terrestris je jednogodišnja zeljasta biljka iz obitelji Zygophyllaceae. Rasprostranjena je u sušnim i suptropskim prijedelima južne Evrope (i na Balkanu), Azije i Sjeverne Amerike. U kineskoj i indijskoj tradicionalnoj medicini Tribulus terrestris se smatra za stimulans muškog spolnog nagona.

Tribulus Učinci

1. Povećava nivo muškog spolnog hormona na prirodan način

Tribulus terrestris povećava nivo hormona u organizmu ali stimulišući organizam da ga sam proizvodi na prirodan način. Bez štetnih posljedica i bez stvaranja navika. Njegova odlika da jača organizam i utječe na povećanje mišićne mase uz vježbanje čini da ga koriste sportaši a naročito bilderi kod kojih je uvećanje mišićne mase i do 6 puta brže kod osoba koje ga koriste u odnosu prema osobama koje ga ne uzimaju. Dakle to je bezopasna, prirodna, biljna alternative umjetnim steroidnim medikamentima bez štetnih pojava i učinaka i bez izazivanja ovisnosti.

2. Povećanje libida i erektilna disfunkcija – impotencija

Ekstrakt ove biljke se kao lijek i afrodizijak tradicionalno koristi od stare Grčke, preko indijske i kineske narodne medicine. Supstance koje se nalaze u biljci, stimulišu seksualne performanse i mogu se koristiti za niz seksualnih poremećaja. Pomažu u reguliranju nivoa seksualnog nagona povećavajući postotak slobodnog hormona kod muškaraca, poboljšava seksualne performasnse, podiže seksualnu energiju i snagu. On nema brzo, trenutno djelovanje. Potrebno ga je uzimati u dužem vremenskom periodu kada iz dana u dan podiže funkcije organizma. Već za nekoliko dana od početka uzimanja može da se očekuje poboljšanje i produženje erektilne funkcije. Povećan nivo glavnog muškog spolnog hormona dovodi do povećane produkcije spermatozoida i njihovu bolju pokretljivosti što se odražava na bolju oplodnju. Zbog toga se koristi u liječenju muške neplodnosti.

Upotreba

1 tableta dnevno na prazan želudac, najbolje ujutru. Za postizanje maksimalnih rezultata, na dan treninga uzeti još jednu tabletu 30 minuta prije početka fizičke aktivnosti.

Utisci kupaca

Trenutno nema ocijena za ovaj proizvod.

Ocijenite proizvod

Želim da ocijenim ovaj proizvod Da biste ocijenili ovaj proizvod, kliknite ovdje.

Slični proizvodi

PAKETI

Uz ovo su kupovali

Laktaza - Lacto Digest -30%

Laktaza - Lacto Digest

Lakša probavljivost laktoze

6.64 EUR 4.65 EUR / 35.04 Kn
Šejkeri Novo! -0%

Šejkeri

2.65 EUR / 19.97 Kn
Glukozamin +MSM +Kondroitin -0%

Glukozamin +MSM +Kondroitin

Održanje elastičnosti zglobova i ligamenata

14.6 EUR / 110.00 Kn
Gainer Mass Standard -35%

Gainer Mass Standard

17.9 EUR 11.64 EUR / 87.70 Kn
100 % Whey protein vanilija -45%

100 % Whey protein vanilija

25.3 EUR 13.9 EUR / 104.73 Kn
Trenutno nije dostupno.
BCAA 2:1:1 -20%

BCAA 2:1:1

Aminokiseline razgranatog lanca

22.6 EUR 18.08 EUR / 136.22 Kn
Amino 8400 -20%

Amino 8400

Definicija i rast

17.3 EUR 13.9 EUR / 104.73 Kn
Body fuel dekstroza -0%

Body fuel dekstroza

9.9 EUR / 74.59 Kn
Trenutno nije dostupno.

MAXIMALIUM

MAXIMALIUM

Maximalium je novi brend na prostoru Hrvatske. Postaje prepoznatljiv zbog visoko kvalitetnih proizvoda sa garancijom kvalitete i izvrsnim okusom!
Ponosni smo što Maximalium proizvodi imaju pozitivan utjecaj na sportaše i rekreativce, a brza isporuka garantira njihovo zadovoljstvo.
Naša suplementacija predstavlja stvarno najbolji odnos kvaliteta i cijene koji se mogu naći na domaćem tržištu. Rekreativci, wellness entuzijasti i ljudi okrenuti fitnessu kao i profesionalni bodi bilderi koriste Maximalium suplemente kako bi postigli svoje zadane ciljeve.

Gainer Mass Standard 4,5kg + Tribulus Terestris 90tab.
Gainer Mass Standard 4,5kg + Tribulus Terestris 90tab.
Cijena: 60 EUR / 452.07 Kn
Lager:
Dostupno