Maximalium Bcaa 400g + L-Glutamine 500g

0.0 5 0 Ocijenite
Cijena: 30 EUR / 226.04 Kn

Dostupno

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR.
  • Do 40 EUR dostava je 4 EUR.
  • Dostava u roku 1-2 dana.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

Iskoristite sinergiju moćnih zaštitnika i graditelja !!!

Glutamin – aminokiselina

Glutamin je najrasprostranjenija aminokiselina u ljudskom organizmu i jedna od najvažnijih graditelja proteina koji pomažu obnovu i rast mišićnih vlakana. Glutamin je skoro pa obavezan suplement za one koji intenzivno treniraju i bave se bodybuilding-om. Također, igra važnu ulogu u poboljšanju imuno sustava i nadoknade glikogena u organizmu, zato se preporučuje svima koji se bave sportovima izdržljivosti i snage.

Glutamin je polu-esencijalna aminokiselina, što znači da je organizam sam prozvodi ali ne u dovoljnoj mjeri. Drugim riječima jedan dio se mora unositi putem hrane ili suplementacijom. U hrani se nalazi u proteinu sirutke, crvenom i mesu ribe.

Zašto koristiti Glutamin?

1. Glutamin je povezan sa sintezom proteina, sprečava (razgradnju) katabolizam mišića, dolazi do smanjenja upala mišića nakon treninga.

2. Unapređuje imunu sustav. Ovo je veoma važno za bodi bildere jer teški treninzi prazne zalihe Glutamina, koji je izvor energije za imuni sustav.

Način upotrebe:

1 porciju (mjericu) preparata (5g) pomiješati sa 300-400 ml vode i popiti 30 minuta prije, ili tijekom treninga. Za postizanje maksimalnog učinka, konzumirati svakodnevno.

 

Aminokiseline – BCAA šta točno znači?

Aminokiseline razgranatog lanca (BCAA) obuhvaćaju tri esencijalne amino kiseline: L-leucin, L-izoleucin i L-valin i one se nalaze u proteinima svih živih bića. BCAA zajedno čine trećinu dnevnih potreba za amino kiselinama kod ljudi. Amino kiseline razgranatog lanca, a pogotovo leucin igraju veoma važnu ulogu u regulaciji energije i metabolizmu proteina.

Aminokiseline, efekat korištenja i poboljšanje treninga

Aminokiseline poboljšavaju učinke treninga tako što suzbijaju mišićni zamor tijekom napornih vježbi. Prednost daju kod bodibildinga i pomaže istrajnost sportista kod sportova izdržljivosti. Osim povećanja učinka treninga, pokazalo se da smanjuju mišićnu bol i pomažu brz oporavak. Koliko brzo će nastati definisano tijelo ovisi od naših napora koje ulažemo u momentima. Tih nekoliko sekundi više na pokretnoj traci ili recimo dodatno ponavljanje vježbe kada smo potpuno iscrpljeni je ono što najviše doprinosi pozitivnoj promjeni.

Aminokiseline za očuvanje mišićne mase

Smanjenje kalorija je osnovni korak za gubljenje masti. Međutim, događa se da nizak unos kalorija uzima danak na mišićnoj masi u određenoj mjeri.  Tri esencijalne amino kiseline; leucin, izoleucin, i valin se razgrađuju u mišićima gdje se koriste kao gorivo. Ovaj proces osigurava da stopa sinteze proteina u tijelu bude dovoljno visoka da umanji katabolične efekte koje ima kalorijama deficitarna prehrana. Drugim riječima smanjuje se negativni utjecaj smanjenog unosa kalorija na mičiće.

Iako ovo nije dodatak namjenjen sagorevanju masti, on ipak može pomoći da izgubite višak kilograma. Radi tako što smanjuje nivo kortizola tj. hormona stresa koji promovira skladištenje masti u organizmu. Osim toga, djeluje kao potiskivač apetita, čime sprečava preveliku potrošnju kalorija.

Kako koristiti?

Po 1 porciju (mjericu) proizvoda izmješati sa 250 ml hladne vode ili šejka sa visokim sadržajem proteina. Piti 2 porcije dnevno između obroka ili prije, za vrijeme ili nakon vježbanja.

Utisci kupaca

Trenutno nema ocijena za ovaj proizvod.

Ocijenite proizvod

Želim da ocijenim ovaj proizvod Da biste ocijenili ovaj proizvod, kliknite ovdje.

Slični proizvodi

PAKETI

Uz ovo su kupovali

Laktaza - Lacto Digest -30%

Laktaza - Lacto Digest

Lakša probavljivost laktoze

6.64 EUR 4.65 EUR / 35.04 Kn
Glukozamin +MSM +Kondroitin -0%

Glukozamin +MSM +Kondroitin

Održanje elastičnosti zglobova i ligamenata

14.6 EUR / 110.00 Kn
Šejkeri Novo! -0%

Šejkeri

2.65 EUR / 19.97 Kn
Gainer mass Plus -30%

Gainer mass Plus

19.25 EUR 13.5 EUR / 101.72 Kn

MAXIMALIUM

MAXIMALIUM

Maximalium je novi brend na prostoru Hrvatske. Postaje prepoznatljiv zbog visoko kvalitetnih proizvoda sa garancijom kvalitete i izvrsnim okusom!
Ponosni smo što Maximalium proizvodi imaju pozitivan utjecaj na sportaše i rekreativce, a brza isporuka garantira njihovo zadovoljstvo.
Naša suplementacija predstavlja stvarno najbolji odnos kvaliteta i cijene koji se mogu naći na domaćem tržištu. Rekreativci, wellness entuzijasti i ljudi okrenuti fitnessu kao i profesionalni bodi bilderi koriste Maximalium suplemente kako bi postigli svoje zadane ciljeve.

Maximalium Bcaa 400g + L-Glutamine 500g
Maximalium Bcaa 400g + L-Glutamine 500g
Cijena: 30 EUR / 226.04 Kn
Lager:
Dostupno