100% L-Glutamine instant

0.0 5 0 Ocijenite
Stara cijena:
21.2 EUR

Cijena: 14.8 EUR / 111.51 Kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 14.86 EUR

Dostupno

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR.
  • Do 40 EUR dostava je 4 EUR.
  • Dostava u roku 1-2 dana.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

L-Glutamin je najzastupljenija aminokiselina u tijelu i čini više od 60% ukupnih mišićnih proteina. L-Glutamin igra jako važnu ulogu u proteinskom metabolizmu. Veoma je važan supelment za bodibildere. Glutamin podržava izgradnju i jačanje mišićnog tkiva tako što spriječava njegovu degradaciju, konkretno degradaciju proteina i to preko mehanizama održavanja pozitivnog dušićnog bilansa, sinteze glikogena i sinteze proteina.

Korist od ubotrebe L-Glutamina ogleda se u slijedećem:

  • izgradnja i održavanje čiste mišićne mase
  • povećanje hidratacije mišića
  • povećanje sinteze proteina
  • povećanje mišićne snage
  • ubrzanje oporavka

Utisci kupaca

Trenutno nema ocijena za ovaj proizvod.

Ocijenite proizvod

Želim da ocijenim ovaj proizvod Da biste ocijenili ovaj proizvod, kliknite ovdje.

Slični proizvodi

Trenutno nema proizvoda.

GLUTAMIN

L-Glutamine Instant – 500g

L-Glutamin je odlična pomoć onima koji se izlažu napornim treninzima. Smanjuje katabolizam mišića i jača imuno sustav. Maximalium formulacija je napravljena za fitness ciljeve i postizanja definicije.

Glutamin – aminokiselina

Glutamin je najrasprostranjenija aminokiselina u ljudskom organizmu i jedna od najvažnijih graditelja proteina koji pomažu obnovu i rast mišićnih vlakana. Glutamin je skoro pa obavezan suplement za one koji intenzivno treniraju i bave se bodybuilding-om. Također igra važnu ulogu u poboljšanju imuno sustava i nadoknade glikogena u organizmu, zato se preporučuje svima koji se bave sportovima izdržljivosti i snage.

Glutamin je polu-esencijalna aminokiselina, što znači da je organizam sam prozvodi ali ne u dovoljnoj mjeri. Drugim riječima jedan dio se mora unjeti putem hrane ili suplementacijom. U hrani se nalazi u proteinu sirutke, crvenom i mesu ribe.

Zašto koristiti Glutamin?

1. Glutamin je povezan sa sintezom proteina, spriječava (razgradnju) katabolizam mišića, dolazi do smanjenja upala mišića nakon treninga.

2. Unapređuje imuno sustav. Ovo je veoma važno za body bildere jer teški treninzi prazne zalihe Glutamina, koji je izvor energije za imuno sustav.

Način upotrebe:

1 porciju (mjericu) preparata (5g) pomiješati sa 300-400 ml vode i popiti 30 minuta prije, ili tijekom treninga. Za postizanje maksimalnog rezultata, konzumirati svakodnevno.

Uz ovo su kupovali

Amino 8400 -20%

Amino 8400

Definicija i rast

17.3 EUR 13.9 EUR / 104.73 Kn
Omega 3 s vitaminom E -30%

Omega 3 s vitaminom E

Zdravlje kardiovaskularnog sustava

9.95 EUR 7 EUR / 52.74 Kn
Šejkeri Novo! -0%

Šejkeri

2.65 EUR / 19.97 Kn
BETA ALANIN -45%

BETA ALANIN

Manja upala i duži trening

7.3 EUR 4.02 EUR / 30.29 Kn
ERITRITOL -36%

ERITRITOL

Zaslađivač bez kalorija

7.3 EUR 4.65 EUR / 35.04 Kn

MAXIMALIUM

MAXIMALIUM

Maximalium je novi brend na prostoru Hrvatske. Postaje prepoznatljiv zbog visoko kvalitetnih proizvoda sa garancijom kvalitete i izvrsnim okusom!
Ponosni smo što Maximalium proizvodi imaju pozitivan utjecaj na sportaše i rekreativce, a brza isporuka garantira njihovo zadovoljstvo.
Naša suplementacija predstavlja stvarno najbolji odnos kvaliteta i cijene koji se mogu naći na domaćem tržištu. Rekreativci, wellness entuzijasti i ljudi okrenuti fitnessu kao i profesionalni bodi bilderi koriste Maximalium suplemente kako bi postigli svoje zadane ciljeve.

100% L-Glutamine instant
100% L-Glutamine instant
Stara cijena: 21.2 EUR Cijena: 14.8 EUR / 111.51 Kn
Lager:
Dostupno