Glucosamine+MSM+Chondroitin 72 tab. + Ca+Mg+Zn+D3 30tab.

0.0 5 0 Ocijenite
Cijena: 19.5 EUR / 146.92 Kn

Dostupno

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR.
  • Do 40 EUR dostava je 4 EUR.
  • Dostava u roku 1-2 dana.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

Maximalium Glucosamine+MSM+Chondroitin 72 tab. + Ca+Mg+Zn+D3 30tab.

Maximalium Glucosamine+MSM+Chondroitin za održavanje zdravlja i gipkosti zglobova i ligamenata i njihovu regeneraciju.

Glukozamin i Chondroitin su strukturne komponente hrskavice a MSM (metil sulfonil metan) „pomoćnik“ u ugradnji glukozamina.

Glukozamin inicira produkciju glukozamin-glikana koji je osnova hrskavice, apsorbira se brzo i ima velik stupanj iskoristivosti.

Chondroitin (uzimajući u obzir da je dio velikog proteinskih molekula i da uvlači vodu u sebe), ugrađujući se zajedno sa glukozaminom u hrskavicu, ima utjecaj na dodatnu elastičnost.

MSM ima i znatan utjecaj na smanjenje upalnih i bolnih procesa u zglobovima,a ujedno predsatvlja i izvor sumpora.

Naše kosti na zglobovima imaju oblogu od elastičnog i klizavog materijala koji omogućava pokretljivost, a to je hrskavica. Često, izgarajući od želje da postignemo što bolje rezultate, ne razmišljamo o posljedicama. Bilo da se radi o profesionalnom ili rekreativnom bavljenju sportom ili fizičkim naporima na radnom mjestu naši zglobovi nerijetko trpe strašna opterećenja što se manifestira tek kasnije. Zato je bitno da ne dočekamo trenutak kada više nismo u stanju da napravimo neki uobičajen pokret, da se sagnemo ili posegnemo za nečim, a da pri tom ne osjetimo bol. Preventivno suplementiranje ovim preparatom može nam pomoći i osloboditi nas takvih problema. Ako ipak (po starom običaju) dočekamo da problem kulminira Maximalium Glucosamine+MSM+Chondroitin je tu da pomogne. Prvi rezultati mogu očekivati od 3 do 7 tjedana od početka upotrebe. Koliko će se brzo dogoditi oporavak i u kojem stupnju, ovisi i od nivoa oštećenja kao i starosnoj dobi.

Osim spomenutih, postoji čitav niz drugih koristi koje nam ovi sastojci mogu pružiti.

Glukozamin ima bitnu ulogu i u izgradnji površinskih dijelova zglobova, ligamenata, krvnih žila, srčanih zalizaka, kostiju, noktiju kože...Pokazalo se da je koristan i kod osteoporoze koja i sama može da bude prouzrokovana trenjem između koštanog tkiva izazvanog nedostatkom ili istrošenošću hrskavice.

Kondroitin je u stanju da blokira određene enzime i na taj način spriječi razgradnju hrskavice.

MSM dodatno utječe na kvalitetu i čvrstoću vezivnog tkiva.

Način primjene: tri puta dnevno po jednu tabletu popiti sa vodom

Maximalium Calcium+Magnesium+Zinc+D3

Maximalium Calcium+Magnesium+Zinc+D3 je namijenjen svakome tko želi da uspostavi ravnotežu u optimalnom snabdijevanju organizma ovim, izuzetno bitnim, mineralima. Za razliku od mnogih drugih, sličnih proizvoda, dodatak Vitamina D3 utječe na još bolju iskoristivost sastojaka ,a i sam ima izuzetno važnu ulogu u ljudskom organizmu!

Važno je istaknuti da poseban efekt pokazuje kod stanja stresa izazvanog umorom, dijetama, bolešću, napornim treninzima kao i neadekvatnom prehranom, a ima izuzetno bitnu ulogu u oporavku organizma.

Kalcij doprinosi normalnoj funkciji mišića, neurotransmisiji (prenosu nervnih impulsa), funkciji enzima za probavu, održavanju energetskog metabolizma kao i rastu i razvoju kostiju kod djece, a kod žena, pogotovo nakon menopauze, smanjenju gubitka minerala kostiju.

Niska mineralna koštana gustoća je faktor rizika za prijelome kostiju usljed pojave osteoporoze, koja ima veći broj faktora rizika, tako da mjenjanje barem jednog od tih faktora rizika može imati koristan učinak. Kalcij je potreban i za održavanje normalnih kostiju i zuba. 

Kalcij i magnezij doprinose normalnoj funkciji mišića.

Cink i vitamin D doprinose normalnoj funkciji imuno sistema.

Magnezij i cink doprinose održavanju normalnih kostiju i normalnoj sintezi proteina.

Magnezij doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, smanjenju umora i iscrpljenosti, izbalansiranom energetskom metabolizmu i održavanju normalnih zuba.

Cink ima važnu ulogu u normalnoj kognitivnoj funkciji, plodnosti i reprodukciji, metabolizmu masnih kiselina, očuvanju kvaliteta kose, noktiju i kože kao i održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi i normalnog vida.

Način primjene: jednu tabletu dnevno popiti sa vodom nakon obroka ili po preporuci lječnika/nutricioniste

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se koriste mlijekojaja, soja, riba i orašasto voće. Proizvod ne bi trebale  koristi osobe alergične ili osjetljive na morske plodove.

Način čuvanja: na suhom i hladnom mjestu (ne u hladnjaku)  i van  domaha djece.

Upozorenje: Dodaci prehrani nisu zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Proizvod ne bi smjele uzimati osobe preosjetljive na neke od sastojaka. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, osobama mlađima od 18 godina. Osobe koje boluju od dijabetesa, kao i osobe sa prekomjernom tjelesnom masom trebalo bi da se konzultiraju sa lječnikom prije korištenja proizvoda i češće da kontroliraju nivo šećera u krvi. Prije upotrebe konzultirati lječnika/nutricionistu.

Najbolje upotrebiti do: datum označen na pakovanju (dan, mjesec, godina).

Serija (lot broj): označeno na pakiranju

Utisci kupaca

Trenutno nema ocijena za ovaj proizvod.

Ocijenite proizvod

Želim da ocijenim ovaj proizvod Da biste ocijenili ovaj proizvod, kliknite ovdje.

Slični proizvodi

PAKETI

Uz ovo su kupovali

BETA ALANIN -0%

BETA ALANIN

Manja upala i duži trening

10.3 EUR / 77.61 Kn
Omega 3 s vitaminom E -0%

Omega 3 s vitaminom E

Zdravlje kardiovaskularnog sustava

9.95 EUR / 74.97 Kn
Gainer mass Plus -20%

Gainer mass Plus

25.38 EUR 20.31 EUR / 153.03 Kn
Majica kratkih rukava -0%

Majica kratkih rukava

10.62 EUR / 80.02 Kn
Body fuel dekstroza -0%

Body fuel dekstroza

12.4 EUR / 93.43 Kn
Ženska majica -0%

Ženska majica

9.95 EUR / 74.97 Kn
Glukozamin +MSM +Kondroitin -0%

Glukozamin +MSM +Kondroitin

Održanje elastičnosti zglobova i ligamenata

15.6 EUR / 110.00 Kn
BCAA 2:1:1 -35%

BCAA 2:1:1

Aminokiseline razgranatog lanca

22.6 EUR 14.6 EUR / 110.00 Kn

Glucosamine+MSM+Chondroitin 72 tab. + Ca+Mg+Zn+D3 30tab.
Glucosamine+MSM+Chondroitin 72 tab. + Ca+Mg+Zn+D3 30tab.
Cijena: 19.5 EUR / 146.92 Kn
Lager:
Dostupno